Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Adam
02.01.2010 23:57
#56476 detail odpovědět

Česťa :
Kompresor do smyčky zkusim, myslel sem že je potřeba dát ho před synth, tak mě to nenapadlo...Na synthu se dá oříznout náběh a dotěď sem tak spokojeně hrál a o kompresoru si nechával zdát...ale pod stromeček sem dostal 160A...kompresor mi zvuk nijak neupravuje, pouze ho cejtim pod prstama nebo nevim, jak jinak to popsat a on za mě dorovnává moje tech.hráčské nedostatky...na synthu mám bypass, takže volná cesta :) žádný pastičky.

Hubert :
Za ten kompresor bych chtěl dát analogovej synthesizer- trafo 24V a někdy looper- 12V...obě krabky maj true bypass...ale 160A brumí už když jí spojím výstupem s kombem ikdyž do ní neni nic zapojeného...DI box sem dal jako poslední : basa kompresor synt DI kombo...DI box byl BSS ar133, aby to přestalo brumit musel sem na něm strhnout -40dB
a kombo pak mít na max zesílený a nebylo to uplně ono, ale pokud by to bylo jediné řešení, hrát by se s tím dalo...akorát je to další věc v cestě.
A s těma slabejma snímačema vs 160A je to přesně jak píšeš, tak jedině použít bass preamp- aktivku před kompresor, ale to asi nic moc nevybudí...
Ten Ampeg je 20 let starej, ale koncepčně s timhle novym uplně stejnej, takže tam taky mám power amp in, jestli je to teda ten inzertní bod, ale nevim jak to propojit.
A kabel kde sem z XLR odštípnul zem ten brum taky hodně snížil, ale začálo to šumět.

Já netušil že to bude takhle složitý, čekal sem že napíšete -strč do cesty DI a nakopni něčim apec nebo uštípni zem a blablabla...V tomhle případě si stahnu manual ke 160A a zbytek pohledám na netu.
Každopádně děkuju za odpovědi a mějte se.

Napsáno zbývá znaků