Rušení nastává jakmile připojím konektort do XLR linkového výstupu komba a vytáhnu šavli na mixu. Když je šavle dole tak ten bordel v PA není. DI box jsem měl LD systems. Tam kde má kombo JACK/to bylo v jednom případě/ tak jsem ho taky zapojil a bylo vše v poho, kombo myslím bylo ale tranzistorové a ne lampové. V druhém případě jsem měl linku XLR a bylo to lampové kombo, tam už problém nastal. V třetím případě jsem měl lampové kombo ale s linkou Jackem a tam problém taky nastal. Takže soudím že lampy jsou náchylnější. Na druhé straně/u mixu/ byl konec vždy zapojen do mixu Canonem. Já osobně jsi myslím že problém vychází určitě ze stmívačů a lampové bas komba jsou na to asi náchylné. Chtěl jsem jen vědět jestli někdo řešil obdobnou situaci a jestli ji nějak a jak vyřešil? Budu experimentovat s odrušovacími filtry, půjčím si kombo od kámoše z kterého mi bordel lezl a budu doma zkoušet. Ono na akci už fakt není čas na experimenty...Pravda je ale taková že před tím když jsem ještě stmívače nepoužíval jsem nikdy takový problém neměl a to jsem zvučil v polních podmínkách na různé komba a různé přívody napětí. :-(