Fórum

Odpovídáte na příspěvek

11.12.2009 02:48
#55872 detail odpovědět

To frantik: nepotřebuju mít něco v rukávu, nabídl jsem Mirovi podle mě kvalitnější i výkonnější řešení zesilovačů nejen na basy za cenu nižší než PL380, o které uvažuje.
Procesing nemá v zesilovači co dělat? Proč, ty snad procesing vozíš na akci limuzínou zvlášť a máš na něj klimatizovanou komoru, nebo co? Crown není zdaleka sám, kdo DSP do konců dává.
“Zesilovač musí dlouhodobě odolávat hrubému zacházení, dopravě, změnám klimatu, musí spolehlivě fašírovat ať je sucho, vlhko, vedro nebo kosa“ – to si myslím ITechy dokázaly v rentálkách po celém světě. Navíc – procesor lze kdykoliv vypnout.
Já to vidím tak, že výborný zesilovač, co má výborný procesor a je řiditelný za provozu po síti (i WiFi), tě např. elegantně zbaví EQ z hlavní cesty, crosoveru, limiteru…+ má spoustu dalších možností a je zároveň za rozumné peníze – je třeba do toho jít.
Další nezanedbatelná výhoda je snížení množství AD/DA převodníků, menší počet zpátečních cest v páráku, míň kabelů, možnost nastavení na libovolný výkon, velký rozsah napájecího napětí, provoz od 1 do 16 ohmů,…, je toho mnohem víc.
A také – čím míň zařízení (zejména digitálních) v signálové cestě = menší degradace signálu.
Nemyslím to tak, že ITech je jediné řešení, ale prostě teď se to prostě za ty peníze mnohem víc vyplatí.
Jinak na basy lze použít samozřejmě i další zesy – záleží na výkonu a ceně.
Omlouvám se za délku příspěvku, musel jsem to rozdělit.

Napsáno zbývá znaků