Fórum

Odpovídáte na příspěvek

06.12.2009 19:28
#55591 detail odpovědět

- Výběr aparátu - Tak jsem po dva víkendy objížděl diso(rock) kluby, stihl jsem i nějakou tu kapelku abyh si vybral aparát. Mám v tom ale zmatek, některé značky co tu odsuzujete hrají výborně v porovnání Vámi vyhvalovanými,(možná je to pouze v nastavení). Ještě se tomuto porovnání budu věnovat pár víkendů než si udělám konečný názor. Tady na fóru mám poit, že existuje pouze RCF, MACKIE a EAW ale poslechl jsem si i jiné značky včetně NEXA a POWERDANCU a rozhodně to nehraje špatně, zatím z toho co jsem slyšel to hrálo lépe než RCF, MACKIE a MEGATON (na MEGATON hrála roková kapela, mix BEHRINGER a muzikantské vybavení na úrovni začínajícíh hráčů na
nástroje, takže špatný zvuk tvořila už sama kapela a zvukař ). Mám to vše nafocený kde jsem byl a jaké bedny jsem slyšel - koncem roku udělám fotogalerii beden a klubů kde jsou a přidám k tomu své hodnocení. Jelikož budu zvučit i živé kapely tak vliv na konečné rozhodnutí co si pořídím za aparát bude mít poslech na živé hudbě. Pokud máte někdo tip na kapelu s vlastním a kvalitním zvukem v okolí Brna, tak dejte vědět - rád bych si to na akci poslechl a pokecal se zvukařem.

Napsáno zbývá znaků