Zdrar. Včera jsem měl menší problém a potřebuji poradit. Na světla používám dva stmívače Eurolite EDX4 DMX na PAR56, PAR64 a halogeny. Na pódium jsem měl 3 fáze. Jedna fáze na 1 okruh světel, druhá fáze na 2 okruh světel a třetí fáze na zesáky a pódiovku. Když je kterýkoliv fader u DMX operátoru buď naplno, nebo buď na minumum tak je vše v klidu. Když je ale fader třeba na polovině tak do aparátu leze šílený bordel. Světla jsem proto používal buď naplno, nebo v útlumu, nemohl jsem regulovat svítivost. Napadlo mě že kdyby to bylo z jedné fáze tak by to asi nedělalo. Jedna fáze by to ale neutáhla. Dá se to nějak řešit, třeba nějakým oddělovacím trafem na 230V? Je to pro mě celkem neskutečný problém :-( Jinač jsem včera poprvé vyzkoušel GL2400 a naprostá spokojenost. Parádní věc je že je u každého kanálu indikace signálu již břed vybuzením a 24 kanálů je pro mě takový komfort :-) akorát ledka na MUTE moc nesvítí. Korekce se moc líbily, vše hrálo čistě a pro mě pěkně nahlas, ale to bylo taky do značné míry kapelou.