2wizard: tyhle bedny MT18SUB mam, mam jich 12, na každou stranu 6 a nad to mam 4 středy osazené DAS 15LM a nad to vejškáče BC 750 TN a hraje to výborně...neni pravda že jaký koliv systemák ma špatné bedny,jak psal tady kolega dole:)..já toto mam ještě spojené s vbinama a se středovýškama 2*12" + 1,4" driver a dá se to krásně nastavit...používam teda procesor DBX 266 a hraje to paradně, PA jsem prodal jelikož neuměl to co jsem potřeboval od 266ky...rozhodně bych se nebál ty basy s nějakýma spojovat, ikdyž v tvém případě je to si myslím blbost, chce to ale dobře nastavit.....3 na stranu ti bohatě stačí a nebo si rači přikup další MT18 než tamten basák, hraje to samo o sobě krásně, nad to hod nějak středovýšky (já mam kobinaci BC 12mh32 + RCF ND650 na zvukovodu RCF HF 64) a hraje to krásně...
MAD:spousta "systémáků" má kvalitní zvuk, třeba Neurosys mají EAW středovýšky s s kombinaci 12ti basů osazené RCF L18P400 živené na 2x QSC PL380 spolu s procesorem DBX 4800 a to by ses divil co je to za rachot, to se tam ani nedá stát:D