Fórum

Odpovídáte na příspěvek

09.10.2009 18:02
#53924 detail odpovědět

Neuvěřitelné, to snad ne. Nikdy by mě nenapadlo, že v roce 2009, v 21.století budou absolventi vysokých škol tak zdegenerovaní.
Copak ti nedochází, že pokud jsem ročně nebo jednou za dva roky nalil do obměny nebo rozšíření aparátu třeba sto tisíc /což je směšná suma/, tak za těch dvacet let to skutečně několik miliónů hodí a ty peníze se v tom skutečně protočí, ať chceš nebo nechceš ??? Na to jsem ani nemusel být restituent, zloděj nebo tunelář, stačilo normálně chodit do práce a při tom zvučit...Je vůbec možný, že bys byl Ondro tak blbej při tom svém "vyšším vzdělání než já?"???

Nabízí se jedna poměrně schůdná možnost a to vyrobit si podle platných bezpečnostních a technických norem rozvaděč, jaký mi vyhovuje a za nějakou úplatu jej nechat opatřit typizačním štítkem u nějakého výrobce rozvaděčů-v každém větším městě jich bývá několik. Tam je i výhoda, že jsou schopni na to rovnou vystavit výchozí revizní zprávu a případně upozornit na nedostatky či chyby. Například můj AC rack má teď zrovna typový štítek a výchozí revizku od firmy ARIS, periodické revize mi píše i bez měření soused v baráku, protože ví, že mám všechno v cajku.
Jiná cesta, jak si legálně vyrobit rozvaděč na míru asi není.

Napsáno zbývá znaků