2 Petr Berka: momentálně jsem asi nejvíc k zastižení v Praze v Paláci Akropolis, kde dělám pro Honzu Opla na NEXU (ano, Huberte, jdu si vypláchnout ústa...:-D), tak 10x do měsíce - ale prosím Tě, vyber si nějakou akci, kde nebude 50lidí, v prázdném sále se to prostě moc nedá...
2 Pepíno: Já teda na rozdíl od Pavla Vojty nemám moc nakrouceno na X-eightu, pár akcí s pultem Tomáše Sudíka. Ten pult je určitě dobrej, výbava chudší než u AH, "jen" 8 aux, klasické 4 pásma s dvěma parametry vs 10 aux a 4 pásma s laditelnými vřška spodky a s přepínatelným Q na středech... Vadily mi malinkatý LED metry na klikách a mute skupiny, které nejsou mechanické, ale přesto když něco zavřeš mutegrupou, nejde to tlačítkem na klice otevřít. (Klasika - kapela dohraje, odejde, ty zamutuješ celý pult a zpěvák přiběhne na pódium říct lidem, že už nebudou přidávat - a ty mačkáš a ono furt ticho.)
Někomu se zvuk allenů nemusí líbit, mně ano - je to i tím, že na nich dělám nejvíc a jsem na něj zvyklej.
A poslední otázka je servis - u AH vím kam jít a mám to "za rohem", u toho Cresta???