Pepane, neměl bych mít? Nebo proč se ptáš?
Ano, přesně jsi to strefil s těmi svobodami. Je přeci úplně jedno, zdali si na svůj dvorek, ze kterého platím daň, přivezu mlátičku a budu mlátit obilí, nebo vačkovou či pneumatickou štípačku na dřevo a budu tam štípat půlmetrový špalky, nebo zdali si tam rozestavím 5kW aparát a budu jej dolaďovat nebo upravovat. Všechny vypsané činnosti jsou potřeba, udělat se musí a jestli má někdo takového debila souseda, že mu vadí každé bouchnutí dveří a hlasitější prd, tak není jiného řešení, než nasměrování do prdele, v případě, že je drzej nebo sprostej ještě navrch přes držku.
Slušnému sousedovi, kterej to přežije, po testování zanesu kafe nebo flašku a pro příště mám skoro předplaceno.
Takhle jednat, jak jsem popisoval, čili posílat do prdele a podobně se musí jenom s debilama, co jim vadí každý hlasitější prd - rozumný soused, se kterým není těžké být zadobře ví, že tam s tím nebudu řvát celý den, ví, že se tím třeba živím a že to musím udělat. Rozumný soused ví, že pro změnu nebudu řvát já, když bude příště on v nějakém omezeném čase provozovat nějakou hlučnější, nebo třeba smradlavější činnost.
Nechápu, co je na tom ještě k diskutování a nechápu, co proti podobným postupům máš. Není nutné být za každou cenu v opozici jen proto, že jsem to napsal já...