2 Ločus: to se takhle obecně asi nedá říct - jeden dobrý 15" může udělat lepší práci než dva "špatné", hodně taky záleží na provedení bedny-předpokládám z osazení, že asi nepůjde o přímovyzařující box, ale spíš o něco na způsob Class-A nebo RCF 4PRO...?
2 Ondra: ty jsi ale pozitivně uvažující člověk, když z něčeho takového můžeš mít radost! Mně některé šitové komponenty v aparátu, které zatím nejsme s to nahradit, se.ou dodneška, zrovna tak jako sály s hnusnou akustikou; prostě pokaždé, když točím na pultu i šroubkama a výsledek stojí pořád za..., tak mně může vzít čert. Další věc, z který mně lomcuje hercna, když zjistím, že něco zas nefunguje - blbé kontakty, potenciometry - není nic horšího, než když se na aparát nemůžeš 100% spolehnout... Když si vzpomenu, s čím jsme začínali (pult od nebožtíka Houdka, při sebemenším přidání středové korekce se ozval zvuk, jako když řveš do plechového kýble... dederonský EQ Vermona, konce Tesla, pieza...), ježí se mi hrůzou chlupy a nechtěl bych to už nikdy zažít. Dej pokoj - Fujtajxl!