Chlapci, to jsem se zase pobavil!!! Snad mi nebudete mít za zlé, že bych přece jen dal přednost radám od lidí, za kterými je vidět dlouhá řada PRAKTICKÝCH výsledků, jako je Sinclair nebo BV. Ostatně některá moudra, která jsem tu před časem přečetl v debatě o mobilních rozvodech, chráničích a zemnění, by snad měl raději Velký Administrátor H.M. mazat, protože můžou být v praxi i životu nebezpečná:-D
2 Mladý a zde zmatený: Nikdo Ti neodpověděl, takže: pokud má např. Tvoje basové combo XLR výstup, který je skutečně symetrický, ale nemá tlačítko "ground lift", pak Ti v případě výskytu brumu skutečně může pomoci "ucvaknutí" stínění v konektoru na kabelu (samozřejmě jen na jednom konci, u komba), efekt to má stejný, jako když stiskneš onen GND lift (i když zde se místo úplného odpojení občas používá zařazení odporu nebo kapacity).
2 Kocík: ale takové zesilovače a taková zapojení existovaly - např. modely PPA1200 od Stage Accompany ve spojení s jejich reproboxy řady Performer - nevím jestli to ještě jde najít na netu, mám dojem, že u nových modelů od toho už upustili...