Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Ondra
07.08.2009 12:01
#51511 detail odpovědět

Paja nám tady přece minule radil....
Jinak jsem opravdu už totálně nasranej jak si skoro nikdo neváží práce zvukařů a jim podobným, ale nakonec i organizátorů. Taky mě serou mizerně nízký vstupný na akce, nejsou-li přímo zadarmo. Lidi si dneska už díky tomu hodně myslej že pokud akce není zadáčko, tak to musí bejt fakt něco SUPER. Říkám to proto že tohle léto už podruhé pořádáme sice soukromou párty na pronajatý zahradě(pro známý a jejich známý a jejich známý:))), prakticky všechno na svoje náklady(pronájem, Dj, dřevo na oheň) a ti známí a jejich známí ani nezvednou prdele a nepřijedou, přitom tam bude vše ok....Dj, oheň, polochata pro 20 lidí na přespání, navíc je to v moc hezkým zeleným údolíčku, má bejt krásný počasí.....takže to budem muset asi zrušit. Opravdu je to k posrání, a nejlepší je jak mě pak říkají že místo toho byly na posraný zakouřený diskotéce kde se stejně celej večer nudili.....
Fakt je potřeba aby se ty ceny za hraní obecně pořádně zvedly. Musíme se snažit na všechny ty kokoty apelovat, aby si začali těhle kulturních akcí vážit. A aby za to platili jako za každou jinou zábavu. Budu to všude prosazovat, tohle byla poslední kapka:(. Takže ANO Hubert a Sinclair mají pravdu. (a ani ty dětský dny bych nedělal za dáčko Sinclaire).
S tím pitím z petek je to otřesný, mám taky tu zkušenost, a ještě ti to klidně nalejou před očima...na jedný plastový flašce třeba blbý kofoly pak trhnou klidně 200kč šmejdi. Fuj je to všechno hnus velebnosti:)

Napsáno zbývá znaků