Dvoupásmo mají určitě puštěné v Praze, já jsem se ještě nedostal k tomu, abych bednu složil, ale reproduktory/horny na třípásmu už změřené mám. Vypadá to slušně, 15" má (viditelný) značný přesah cívky, jinak je to taková čínská odpověď na B&C 15HPL76W, 6" je totéž se vzorem v Audaxu (což byly asi jedny z prvních 6" na hornách ve velkém PA), driver má dost jinak dělanou membránu, než jsme zvyklí, něco mezi JBL a EV (prolisy na okraji ve tvaru pyramidek, modrý, jakoby žíhaný povrch), evidentně se vyblbli na obou hornách (ukázkové směrovky, pásma se překrývají skoro o oktávu pod a o oktávu nad dělicí kmitočet) a podle trojúhelnikových latiček, přidaných do míst přechodu horny do okraje bedny vidím, že to opravdu dotahovali do konce (taky jsme je někde museli v Megatonu dávat, ten odraz je nepříjemný). Co se mi moc nelíbí, je vzhled mříže, nemám pro retro z padesátých let nebo co to má představovat, pochopení. Skelet bedny je vyztužovaný mnoha žebry, jsou prakticky na všech stěnách (pod tlumícím materiálem). Dáme nějaké fotky, jako obvykle, zesilovač už je vidět u dvoupásma, akorát bude plně osazený (prázdné místo uprostřed desky).