Tak jsem se vrátil po 500 ujetých kilometrech z festivalu Bohemia Jazz v Českých Budějovicích, kde vystupoval jeden ze skvělých amerických bluesových kytaristů Robben Ford.Skvělý zvuk,světla a stage obstarala společnost High Lite Touring.Super koncert až do okamžiku kdy nějaký pankový pomatenec (což je hodně slabé slovo) hodil po Robbenovi skleněnou láhev od vodky, která ho zasáhla do ruky a kytary a koncert byl předčasně ukončen.Ještě teď jsem z toho v šoku.Za svou 20 letou zvukovou činnost jsem už něco zažil, ale aby na jazzovém koncertu někdo trefil flaškou hlavní hvězdu, tak to je síla.Chudák Robben a hlavně hlavní organizátor a pořadatel Rudy Linka, který do čech přiváží již 4 roky světový jazz.Pro mě něco co mi mozek prostě nebre.Plané náměstí spokojených posluchačů, skvěle rozjetý koncert a kretén, který snad není ani z řádu homo sapiens.
Diskuze ohledně Pohody je o ničem, neboť se stalo něco co těžko z pořadatelů mohl v daný okamžik ovlivnit a firma která stavěla stan dle pohledu na fotografie provedla kotvení kvalitně, nikde žádný hrubý nedostatek či pochybení nebo šlendriánství.Ale v Budějicích nepochopitelný, zákeřný a zlý počin, který ve výsledku ani nikdo neodnese, neboť škoda na majetku snad nebyla žádná, ublížení na zdraví také snad žádné(teda doufám že to neodnesly prsty skvělého kytaristy), jediné co to způsobilo za škodu, velké zklamání a nepochopení u návštěvníků, kteří se zkamenělým výrazem smutně opouštěly skvělý koncert.Mezinárodní ostuda a pocit studu že jsem Čech.Jak prohlásil na předčasné ukončení koncertu Rudi Linka, že za 40 let hraní Roben toto nezažil a že je v zákulisí tak psychicky otřesen, že není schopen se vrátit na pódium, nepochopitelný čin nemůže udělat normální člověk ale \\\"duševně nemocné individum\\\" na čež se z davu ozvalo idiot, na což Rudy odpověděl že idiotů poznal již několik,ale toto označení pro takové jednání je silně nepřesné.Je mi z toho dost divně a celý tento víkend se nějak \\\"nepovedl\\\".