Fórum

Odpovídáte na příspěvek

frantik
15.07.2009 10:38
#50594 detail odpovědět

Oni jsou pořadatelé a pořadatelé, nerad bych, aby to vypadalo, že házím vše do jednoho pytle. Je to podle kraje, města a podle místní nátury. Někteří pořadatelé by se přerazili, aby vám s hladkým průběhem akce pomohli. Pamatuju akci pro starostu z obce poblíž Krnova, pořádal sraz rodáků. Osobně mi vše pomáhal řešit, stoly pro mix, i podložení stojanů k bednám (měli tam šikmou podlahu na pódiu), sám mi přinesl nějaké zbytky obložení, nikoho pro to neposlal. Až mi to bylo nepříjemné, ale on je asi tak zvyklý. Dokonce i úvodní řeč chtěl pronést přes vlastnoručně přinesený bezdrát a jakousi rťatou aktivku, no vazbilo to jaxviňa. To jsem mu okamžitě rozmluvil, aparát už stál a jel, starosta dostal bezdrát E-145 a jel přes dvě NDM-152, přece ho nenechám hudlat na nějaký plasťák při takové příležitosti. Během akce ho spousta lidí bez pokrytectví chválila, kolik toho dělá pro obec. Ocenil to i rodák, který žije v Hradci Králové a během chvíle pochopil, jak to pod vedením jeho spolužáka v obci funguje. Víc takových lidí a kultura bude mít časem úrověň jakou si zaslouží.

Napsáno zbývá znaků