Fórum

Odpovídáte na příspěvek

frantik
15.07.2009 10:00
#50574 detail odpovědět

jackies: Z Tvého příspěvku opravdu vyčuhuje "hospodská nenažranost", sám do zvučení určitě neděláš přesně z tohoto důvodu, není na tom totiž snadný vývar a je to tak "historicky" nastaveno, tak proč ty zvukařské blbečky neždímat, že? Pořád se vy "pořadatelé" spoléháte na to, že lidi dají za chlast peníze radši jak za nějaké vstupné na kulturu, na zvuk a světlo, zatím to tak bylo a je. Ale až budou mít lidi opravdu hluboko do kapsy, tak se naserou, koupí si flašku v průsermárketu a na váš rozlívaný předražený chlast v knajpě vám hodí kaďáles! Rozlívat colu z plasťáku koupeného za dvacku v Makru a roznášet to lidem ve dvoducevce po třiceti ká nejmíň, to se naučí každý zmrd, co prolízal základku se čtyřkama, ale dělat techniku a zvukařinu - to chce něco umět a vědět. Kdyby se zvukařská obec musela platit podle hospodských manýrů, tak byste na živé zvučení vůbec neměli. Koneckonců máte dnes už ty svoje jukeboxy a promítací plátna, to vám podle mě stačí, lidi to zatím akceptují, u sportovního přenosu se jim s kamarády chalstá dobře.

To nabádání k pořizování levných sračkových aparátů z Tvojí strany mi napovídá že ze žrádlem a pitím to děláte stejně. Jak já poznám mizerný zvuk, tak také poznám ředěný chlast a žrádlo ze zkažených surovin. A až já se jednou naseru, tak to pořadateli nezaplatím a nepřejdu to mlčením, že je to tak běžné všude - omlátím mu to o palicu, dám mu to namístě zbaštit a bude vymalované!

Napsáno zbývá znaků