LUK - to máš bohužel pravdu, že by okamžitě vylezli další, ale je těžké se s tím vnitřně smířit:-); začarovaný kruh je holt kruh proto, že nemá konce.
ONDRA - pokud /alespoň papírově/ pracuješ pod někým, kdo má vyšší paragraf než 6, stačí ti i §3. Pokud jsi majitel nebo šéf firmy a nemáš vyšší §, měl bys mít ve firmě někoho, kdo bude "ten Zodpovědný" a ten by zas měl mít. Takže celkem se to dá obejít. Ten §3 ale musí mít všichni - kdo nemá vzdělání v oboru elektro, ten stejně nemá šanci vyšší získat.
Pan Novotný: Hovoříte o přehrávkách - Vy asi stejně jako já pamatujete dobu, kdy Vás mohli policajti sebrat, zmlátit, naložit do antonu a vyhodit v dešti v lese jen za to, že jste byl na koncertě lidí, kteří "řvali do mikrofonu a mlátili do kytar", jak jste to moc hezky vyjádřil. Zatímco jiní, rovněž hudebíci, navštěvovali UV, brali tučné prebendy od Pragokoncertu, podepisovali antichartu a tvářili se, že je všechno v pořádku. Tím ublížili spoustě lidí, zkazili vkus celého národa, odtud pramení moje nenávist a skutečně jim přeju to nejhorší.
Pokud se týče tucálistů, to je jenom taková legrace a póza - strefovat se do nich, ale jinak žít a nechat žít, mají svojí komunitu, svůj svět a klidně myslím můžeme paralelně existovat.
Jen nevím - když tak hovoříte o tom mlácení do kytar - komu z nás chybí ty přehrávky víc, jestli mně nebo Vám... klukoviny plácám, protože holt patřím mezi ty "nechutné 40leté mladíky", jak o nich píše Ferdinand Peroutka. A péro mi zatím taky eště stojí:-D.