Fórum

Odpovídáte na příspěvek

03.03.2005 16:46
#5046 detail odpovědět

pár poznámek... Bezdráty DB Technologies řady PU 900-910 chodí velmi spolehlivě a na dostatečnou vzdálenost. Konkrétně...Sestavoval jsem set 8ks v jednom racku. Všechny přijímače používaly vlastní antény. Já bych instaloval slučovač, ale zákazník si to přál samostatně, aby mohl jednotlivé kusy vyndat a použít. Frekvence jsem nastavil vždy ob-jednu. Tato řada poskytuje možnost nastavit celkem 16 frekvencí. V návodu se zmiňuje nebezpeč interferencí při vzdáloenosti pod 5-6m. V této sestavě se nic negativního neprojevilo ani v bezprostřední blízkosti. Žádné rušení, žádné přeslechy. Ve volném prostoru, konkrétně na ulici před obchodem a na dohled chodil přenos spolehlivě na 80 - 100m. Víc jsem nezkoušel, mohla by mě pak přejet tramvaj. Otázku baterií jsem sám netestoval. Z výpovědi majitelů těchto mikrofonů slyším chválu na dosah i na výdrž baterie. Je to jistě v závislosti na teplotě a kvalitě baterky, ale pohybuje se to od 5-6 hodin do více než 10 hodin. Zkušenosti s akumulátorama nemám. Další instalace byla pro velkej obchoďák. Byly to celkem 4 sady PU 910 společně s bezdrátovým přenosem do aktivních reproboxů RCF. V bednách byly zabudovány přijímače ze sady ušních odposlechu DB řady 2200. Vysílače pro oba kanály výstupu z mixu byly umístěny společně se 4-mi přijímači mikrofonů. Obsluhují to ženský a už to 1/2 roku požívají několikrát týdně s naprostou spokojeností a bez závad. Allen&Heath...Na NAMM 2005 jsem viděl novinku, která bude představena na Musik Messe. Je to vlastně obohacený model GL 2200. Slíbil jsem, že nebudu šířit detaily. Sejdeme se na stánku......

Napsáno zbývá znaků