Fórum

Odpovídáte na příspěvek

10.07.2009 22:21
#50455 detail odpovědět

http://www.penize.cz/48084-mzdy-v-roce-2008-rozdily-se-prohloubily-podivejte-se Byl jsem dneska celý den pryč a celkem nemám, co bych k diskuzi dodal, každý máte nějaké svoje zájmy a je normální, že si je chráníte nebo prosazujete, pokud je někdo (zatím) finančně nebo jinak slabý, tak samozřejmě volí trochu jinou taktiku, nemůže např. postupovat stylem velké rentálky, snažící se dát lidem aspoň nějakou práci a ještě při tom zadusit zvukařskou drobotinu. To je ekonomická stránka věci, ale jsem rád, když se bere do úvahy i ta druhá, tedy jestli svojí činností náhodou nekazím lidem uši a jestli by to beze mne (třeba zatím) nehrálo v okolí líp. Já si podle kvant materiálu, které se daří všem úrovním zákazníků prodávat, myslím, že zvuk by se měl anebo aspoň mohl celkově zlepšovat, dřív prostě většina neměla Z ČEHO slušně zahrát, v tomto ohledu se situace hodně zlepšila (a stálo to všechny hodně peněz i práce) a je škoda to kazit, protože TÍM si podřezáváme větev opravdu všichni najednou. Ohluchlé a otupělé, nic nečekající posluchače snad nepotřebujeme NIKDO. Jestli se někdy od něčeho začnou odvíjet lepší ceny pronájmů a práce, tak jenom od náročnějších posluchačů, pořadatelů, účinkujících. A jak je vidět ze statistik, OPRAVDU nemá cenu se vymlouvat na nějaké strašně malé platy zrovna na Ostravsku, problém je zjevně někde jinde a první krok k nápravě, je uvědomit si to.

Napsáno zbývá znaků