Sinclair
prosím odpusť si urážky na mou osobu já se ti do kšeftu nijak neseru, neseru se nikomu do kšeftu, tvůj poslední příspěvěk je přesně to, co nedělám!!! Pokud si myslíš, že jsem modelový příklad hajzlíka, čím soudíš?
Že mám BC a QSC? Tím kur... zvuk??? Hmmm... co pak dělá ten zbytek \\\"pode mnou\\\" A asi si pořád nepochopil, že to mám jako koníčka, který mi sem tam přivydělá penízek. Nhodlám nakupovat stohy beden, nejvyšší řady qsc, procesory Sabine za 50 litrů a jezdit po Moravě BIG akce, to si klidně dělejte vy. Já mám svoje kšefty, svojí sortu lidí, svoje svatby a takové kšefty co dělám Vy určitě hrát nebudete. A opakuji HRÁT# JSEM DJ #disk jockey, kdyby jsi nevěděl co to je :# Nejsem zvukař, nezvučím, ale v nabídce to mám protože mám plno známých co mají aparát a ozvučit to můžou a pokud se ti oni budou srát do kšeftu je to jejich problém ne můj.
Proč hned každý musí mít nejlepší zařízení, tovární bedny, proč, na co? Když jezdíš akce kde se víc vytřískat nedá a pokud zvážím za měsíc 5x akcí za 2500 anebo jednu za 4500 je jasné co si vyberu...
Poslední věc. Nelozím po pořadatelích, nerozesílám nabídky, neptám se jaké máty vy ceny, tohle mi je u prdele. já si na webu pouze dělám prezentaci.. Ať už se Vám líbí nebo ne...
Závěrem, větší radost mi udělá výsledek mojí práce za XX peněz než se dívat za XXX peněz na nálepku nějaké firmy, když s použitím dobrých repráku je zvuk skoro stejný a tím SKORO myslím pro MNE jako DJe co ví, že BC zahrajou a lidem na parketu je to STEJNĚ ve finále jedno zda tam visí homodomo JM nebo taška Ewy a Waška, hlavně jak máš v packu Kabáty a na baru teče pivo a zelená.... :-)
Tak mi teď zkus slušně napsat, v čem jsme hajzlík, prosím...
#To že jsi starší z tebe nedělá Boha, spasitele ani žádného moravského MaxiKinga#
Nic proti Tobě nemám, neznám Tě, chápu a respektuji že jsi starší,ale pomlouvat mě a můj web nemusíš#nic ti to nepřinese, mi to TADY neublíží, kšefty nepřidá ani neubere tak vo co gou?