Fórum

Odpovídáte na příspěvek

10.07.2009 20:01
#50438 detail odpovědět

Ne kluci, sami si za to nemůžem.
Koncem 80.let jsem za venkovní tancovačku s originál tesláckým PAčkem /stálo hříšný peníze/, šestnáctkou mixem Zeck a hromádkou šrotu okolo bral kolem pěti tisíc i s dopravou - kdo ze zvukařů okresní bigbítové ligy tohle dneska dostane a čípak je to vina?
Hlavní podíl na tom, že jsou ceny tam, kde jsou, mají hajzlíci se sračkovými aparáty za pár šupů, kterým je jedno, jak to hraje - hlavně že to nějak hraje. Jsou to vesměs soploši, kteří si tím jen přivydělávají a jak už tady bylo několikrát řečeno, "dělají to pro zábavu".
Mně stavovská čest, technické cítění a uši prostě nedovolí sestavit sračkový aparát, musel bych se za něj stydět, nehledě k tomu, že by mi to rvalo uši. Jenže já, díky stavovský cti a poctivosti nasypu do aparátu řádově víc peněz než hajzlíci, přičemž dneska na stejné akci díky dřívější podjížděcí "práci" hajzlíků dostaneme oba stejně. Hajzlíkům dokonce dneska bez problémů projde i to, že jim v průběhu večera shoří na uhel Omnitronicy od subbasů a tancovačka se dojíždí na čtyři satelity s piezama, zaplaceno dostanou i tak.
Asi před rokem jsem musel zaskočit v jedné z vedlejších vesnic za jednoho takového hajzlíka, co mu aparát na poslední akci vyhořel do mrtě a o pár dní později ležel ve špitále, protože si rozbil držku při machrování na motorce. Dýdžej i pořadatelé byli úplně šokovaní z toho, co jsem na vesnickou kulturákovou diskotéku navezl a podruhé na ně přišel šok, když jsem aparát testoval a nastavoval. Aparát zdatně třásl barákem v základech, což byla myslím lepší reklama, než ty jejich A4 plakátky, barák natřískaný lidma, kšeft jako hrom. Pořadatel nakonec v radosti nad výdělkem přihodil jakousi tisícovku za zvuk a světla navíc, protože to prý "bylo fakt dobrý".
Kdo myslíte, že další akci ve stejném baráku zvučil? Hajzlík, protože je místní a je levnej...

Napsáno zbývá znaků