Fórum

Odpovídáte na příspěvek

10.07.2009 11:06
#50377 detail odpovědět

Ježíš, já se až skoro stydím, co jsem to tady rozpoutal za debatu! Souhlasím s tím, že je v podstatě zbytečná a o ničem. Nejlépe se k tomu postavil někdo, kdo napsal, že je lepší se ožrat (ale co mám dělat, když nepiju?) a JKL, kterej šel radši lítat...
Já Jirko nemám nic proti tobě osobně, jenom mně štve celej ten systém zachovávání Mongolska na našem území. To začíná tím, že veřejně vystupujou kapely, který nikdy neměly vylézt na světlo ze sklepa/garáže (protože tím berou práci těm ostatním muzikantům, kteří se už něco naučili) přes amatérské weby (nemyslím tím vytvořené amatérem, nadšenec může udělat doma perfektní stránky zadarmo, stejně jako postavit perfektní bedny, pod tímto pojmem si ovšem představuju takového Perta V. a jeho odposlechy), zbastlené aparáty a pak to holt končí tím, že v Ově je půměrnej vejdělek 10litrů měsíčně. To je taky Mongolsko. Tak promiň žes to odnes.

Co se týče cen: S tou Metalománií ještě nedošlo na lámání chleba, JESA je v zahraničí. Jak asi někteří víte, honorář zvukaře za jednodenní akci (což může znamenat i 24hodin se nezastavit, včetně dřiny se stavěním supportu, nakládání kamionu, řízení náklaďáku...) se u českých rentálek pohybuje okolo 2,5t. +/- 500,- Podobný, někdy i vyšší honorář dostane "kapelní" zvukař za cca hodinu kroucení čudlíky. (pokud teda ví, na co na korekcích bandwidth, umí si na Heritage naposílat kanály do VCA grup...) možná se to někomu zdá hodně, ale taky si platíme sami pojištění, daně a kupujem si za vlastní gaffu a tak:-) A ten následující den (pokud akce nepokračuje...!) samozřejmě člověk celý prospí.

Napsáno zbývá znaků