Fórum

Odpovídáte na příspěvek

08.07.2009 11:21
#50201 detail odpovědět

2 Jarda:

milý Jardo, kromě toho, že se řadu let pohybuju např. okolo aparátu k klubu ROXY, tak jsem třeba rok "správcoval", udržoval, čistil a servisoval dvě DJská pracoviště v Paláci Akropolis. V obou klubech jedu DJ's denně. Viděl jsem urvané kabely, cinch samice vytrhané z plošňáků, vylité panáky, cocacolu tekoucí z Rodeca všemi otvory, rozsypanou trávu, pětikorunu přilepenou žvejkačkou na hlavu přenoskového ramene, úplně nový (ten den přivezený) Technics SL 1210, na jehož talíř ožralý DJ v pět ráno "přibil" pěstí samolepku svého soundsystému, takže talíř začal o 3mm házet... nezlob se na mně, takhle se nechovají normální lidi, ale HOVADA. Byl jsem volán k "závadám", které spočívaly v MP3 playeru zapojeném na vstup pro přenosku ("hele sou vodkouřený bedny, celý to hrozně kreslí!!")... Neustálé přetahování stáhnout-přidat zjsem neřešil desetkrát, ale mnohosetkrát za život a fakt mi to nebaví. Nicméně uznávám, že jsou i mezi DJ's VÝJIMKY, kteří chápou, že optimální vybuzení neznamená metry stojící nehnutě v poslední červené LEDce, kteří vědí, že MP3 přehrávač s 128kBps bude hrát vždyck z prdele, a kteří se k věcem chovají slušně a nenechávají po sobě bordel. Většinou jsou to taky lidi, kteří mají výborný sound a jejich produkce má hlavu a patu. Hluboce si jich vážím, ale je mi líto - je jich tak okolo 20% z celé DJ populace, se kterou jsem přišel do styku.

Napsáno zbývá znaků