Fórum

Odpovídáte na příspěvek

30.06.2009 16:51
#49942 detail odpovědět

S tím C-mark se to má asi podobně, jako na Přerovsko-Hranicko-Olomoucko-Šumpersku, kde zas momentálně díky jisté přerovské firmě kraluje "značka" SECO.
Je to naprosto stejnej hnus, jako třeba RH Sound či Omnitronic či Dexon, jen to trochu jinak vypadá, stojí to dost podobný peníze a dost podobně to hraje - jako z prdele.
Měl jsem tu čest slyšet jejich "vyspělý PA systém" na kroměřížském náměstí a měl jsem chuť jednu z těch tyčí od satelitů zarazit zvukaři do řitě.
Důvod existence těchhle sraček je jediný - orvat tu nejchudší sortu začínajících zvukařů nebo muzikantů o prachy a za pár měsíců zdatně vydělávat ještě na servise, protože oni zvukaři a muzikanti ve své naivitě požadují po těch aparátech něco, co neumějí. A tak se díky permanentně přebuzeným, zakmitávajícím zesilovačům zdatně mění fenolpapírové kmitky driverů, roztečené kostry výškových cívek výhybek, uklepané přívody k membránám středobasů apod.
Myslím, že podobný zmrdoviny prodává i ten kokot Zhejbal z vyškovského Mastersoundu, čistokrevná Čína jak vyšitá, zvláště pikantní je zesilovač Mastersound CA18, jež v lidech evokuje slavný model od Crestaudia, s nímž ovšem nemá naprosto nic společného - stačí porovnat jen fotky střev.
No kdepak by mě napadlo třeba před patnácti lety, že se tak věhlasná firma, jako je JBL sníží k něčemu takovému, jako je výroba řady JRX.
To je, jako bych si dvacet let budoval pověst hodného a slušného mládence a pak z ničeho nic začal chodit se žvárem v držce, vožralej a vochcávat rohy...

Napsáno zbývá znaků