Fórum

Odpovídáte na příspěvek

26.06.2009 11:10
#49843 detail odpovědět

Tak jsem se vrátil z Depeche mode a asi to byl pro mne nejhorší koncert v mé historii.Jediné pozitivum, skvělé a oddané publikum se spoustou poláků.Zvuk tragický, i když určitě záleží na místě poslechu (stál jsem na úrovni zadní strany zvukařské věže a proti pravé straně PA, z mého pohledu podceněný rozměr arény, minimálně přidat další dvě zpožděný věže, příliš basů, hodně nakomprimováno, nesrozimitelný zpěv, až v poslední baladě to mělo barvu.Světla bez jakéhokoliv nápadu a okamžiku překvapení, pozornost místo aby umocňovali projekce tak pouze jako drahý doplněk.K těm projekcím, stala se z toho móda, místo pořádného světelného parku se pověsí projekce a grafik ať se vyřádí. Světla vždy umocňovala muziku, měly dynamiku,nejsou jen do počtu.Obrazovka pouze odpoutá, význam má pouze v případě přenosu detailů z jeviště."Umělecké" klipy pouze unavujía odpoutávají, je to jako při koncertě si pustit bez zvuku MTV.Shtrnuto nuda, bez energie, bez nápadu,klišé, nic to ve mě nezanechalo.S Tinou Turner nesrovnatelné o několik řádů.Horší byl snad jen Mike Oldfield.

Napsáno zbývá znaků