Huberte to, že bys musel předělávat vyhýbku na jiné repro a proto není dobrý je trochu zavádějící a přízemní argument. Čekal jsem,že budeš argumentovat rozuměji. Tím jsi doufám nechtěl říct, že pokud budeš do dexonu dávat RCF a musíš předělat vyhýbku, taj RCF je špatný - mám obavu, že někteří koumáci co sem chodí to mohou tak pochopit. A to, že stejné repro(stejné nebo podobné parametry) hrají odlišně podle výrobce je vcelku logické. Ukaž mi někde tabulku světových zvukařů jak vlastně ty repro mají hrát - nic takového neexistuje, nebo alespoň o tom nevím. Bavíme se tu o reproduktorech a ne o bednách. Taky čekám, že odpovíš korektně na otázku v čem je ta beyma horší oproti tomu co vy prodáváte. Pokud je tak hrozná, tak proč je používaná v riderových bednách ve světě stejně jako BC,RCF atd. Snad nechceš tvrdit, že pánové od L ACOUSTIC jsou hňupové a jediný ty víš co je dobrý. Kdyby tomu tak bylo, tak nepracuješ v prodance ale jseš ve světě a pracuješ pro vývojový týmy firem co vyrábí reprobedny.