Fórum

Odpovídáte na příspěvek

george
10.06.2009 09:11
#49250 detail odpovědět

Ferdo mě je jasné že nejlepší je ten zvuk ničím nekazit. Ale FBX ho kazí z výše vyjmenovaných zařízení podle mě nejméně. Zvučím většinou malé akce(klubíky) a amatérské kapely. Tam lidé neumí používat správně mikrofon, do odposlechu chcou maximum..je to katastrofa a toto je pro mě jediné možné řešení, abych jim vyšel alespoň trochu vstříc. A to že to mám součástí speakermanagementu je pro mě výhoda, jinak bych musel kupovat krabičku zvlášť.
Noťas na akce beru vždycky tak či tak..má to i výhodu, že si mohu vzít noťas a chodit po place a doladit si zvuk jak PA, tak těch dvou odposlechových cest pomocí 8mi PEQ na vstupech.
Mimochodem střeva Sabiny pochází z procesorů Xilica a zkus si přečíst na zahr. forech co tam o tom píší, rozhodně na to nikdo nekydá..
Je jasné že tady si bude každý obhajovat svůj procesor a své krabičky, či repra, tak už to na forech bývá... jesli tento můj koníček někdy vyleze z černých čísel, tak třeba XTA nebo něco dražšího zkusim, proč ne, teď to nemá cenu.
Určitě jsou i funkce, které bych ocenil na tom DBX 260, taky jsem o ní uvažoval před koupí Sabiny, ale zvítězil pro mě právě počet vstupů a výstupů, možnost FBX a ethernetové ovládání. Lákal mě i Rane, který je podle všeho zvukově na tom nejdál v této cenové relaci, ale bez čelního panelu..to mi příjde nepraktické.

Napsáno zbývá znaků