To Greeny: já jsem mnohokrát slyšel aparát XXXXX a bylo to hnusné. Sice ho nevlastním, v parametrech nejsem zběhlý, ale jsem si jist, že ten systém stojí za hovno. Jak se Ti líbí toto tvrzení? Jak víš že obsluha totálně \\\"nepokurvila\\\" nastavení? Víš kolikrát jsem slyšel špičkový aparát hrající úplně blbě?
Co se týče výbavy NAV vs PA - budiž, PA je hůře vybavený, ale je rozumné \\\"nakládat\\\" co nejvíce výpočtů těm nejlevnějším speakermanagementům, když mají co dělat samy se sebou? Nejdůležitější je zvuk, jaký z toho leze. A routing předdefinovaných módů DBXPA naopak často vyhovuje.
Za přibližnou zvukovou vyrovnanost NAV vs PA si stojím, zrovna jako za větou \\\"DR 260 je zvukově o hodně lepší, o výbavě nemluvě\\\".
Na závěr jen maličkost: dej si sem do vyhledávání NAV360 - blbé ovládání, vyšší šum, blbé ovladače SW, potíže s úrovněmi.... Neříkám, že je to absolutní průšvih, ale je to jen \\\"levná\\\" elektronika(platí o NAV i PA).
Znovu upozorňuji, už delší dobu kromě malých akcí nepoužívám ani DBX260, vždycky se najde něco, co hraje líp.