Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Česťa
03.05.2009 10:08
#47633 detail odpovědět

Já se přidám ke Kocíkovi,mám 2xZeck PT7,to je výkonově srovnatelné s RMX 2450 a dva Crest LT 1500 na suby,zvlášť zesilovač pro monitory,2x aktivní monitor,efektový rack s mixem plus kompletní pódiovka pětičlené live kapely. Sice si dávám do "smlouvy" s pořadatelem rozvod 400V/16A-32A jako "pojistku kdyby něco",přesto jsme nuceni občas hrát na zásuvku 230/16A?? a bez osvětlení to zatím udrželo kromě jediného případu,stará instalace ještě "v hlíně" s "vyhřátými bakeliťáky",jediné řešení byla redukce ze čtyřkolíku na pětikolík ze 400V a akce se uhrála bez výpadku. Podotýkám,že ty akce na jednu zásuvku 230V patřily mezi ty decentnější,ale jako hlavní problém bych na takovýchto akcích viděl spíš ty připojené rychlovarné konvice,mrazáky,mikrovlnky a el.pánve z občerstvení,mnohdy nepomůže ani rozvod 400V,protože jsou většinou všichni napojeni na jeden okruh,čímž přetíží jednu fázi a ta pak u PA lítá taky. V případě jedné zásuvky je potřeba najít tu jednu,na kterou není napojena např. kuchyň či bar,prostě nějakou na samostatném okruhu,popř. tu nejméně zatíženou a světla dávat pokud možno na jiný okruh. Doposud mi to takhle fungovalo.

Napsáno zbývá znaků