Fórum

Odpovídáte na příspěvek

31.01.2005 15:55
#4651 detail odpovědět

AD gramce: Vo Vestaxe nema Technics ziadnu konkurenicu aj ked reklamne slogany z doby uvedenia na trh sa nas o tom snazili presvedcit. Asi pred rokom pri nedavnej navsteve Vasich zemi som mal moznost hrat na jednom z prvych parov Vestaxov PDX2000 ktore boli do CZ dovezene. (udajne 3ti par v CZ - v obdobi ked ich este cesky dovozca nedokazal zabezpecit - cize dovezene z nemecka). Ak ma pamet neklame mali by mat v tomto obdobi nejakych 5-6rokov(?). To co som mal pod rukami ma uplne usvedcilo v tom, ze Vestax to s nami nemysli velmi dobre. Pitch bol na pokraji funkcnosti a slavny (tu niekolko krat vyzdyhovany) ultra pitch bol v takom stave ze gramofon z neho chytal "epilepticke rychlostne zachvaty". Majitelom som bol upozorneny, aby som na ultrapitch "nesahal". ..to ako vyzerala ta jogurtova umelohmotna kastla nejdem ani opisovat. Tlacitka start/stop boli totalne rozhajdane (doporucujem sa vsetkym vestaxakom pozriet do technicsu ako je to tlacitko vyriesene tam). ..prosto hnus!

To celkom silne kontrastuje s klasickym technicsom (mam doma jeden vyrobeny v roku 92 a druhy z 96teho - oba cely cas pouzivane) z ktoreho sa naozaj "po rokoch" brutalneho pouzivania maximalne osupe ta cierna farba na mieste kde kazdy dj kladie ruku pri pokladani prenosky a po vymene pitch potu a precisteni loziska sa z neho vo vacsine pripadov stava stroj, ktory sa da zase par rokov bezproblemovo pouzivat.

Vyzdyhovanu zmenu rychlosti riesi Technics MK5G, ktore ma prepinanie pitch potu na +-16%. Kto potrebuje korigovat viac je bud freetechnak, alebo blazon!

Napsáno zbývá znaků