Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Česťa
26.03.2009 10:34
#46227 detail odpovědět

Petr V: Typický případ neukázněnosti muzikantů,do písmene je to běžná realita. Já sice zvukař přímo u mixu nejsem,ale už s námi docela dost "umělců" vystupovalo a jejich požadavky jsou v mnoha případech neuvěřitelné. Hlavně takové ty kapelky,co vylezou na světlo odněkud z garáže či sklepa a nemají páru o pódiovém hraní. Nejenže při zvukovce řežou do kytar a bubnů jeden přes druhého a každý něco jiného,ale mnohdy pouští do PA příšerné pazvuky,z beden pak leze hnus,se kterým se nedá prakticky dělat vůbec nic a žijí v domění,že jim tam zvukař z toho něco nakroutí. Do toho ještě ke všemu začne kafrat jejich rádoby technik,který má o celkovém soundu "jasnou" představu (většinou zvuk z CD nějaké známé kapely,kterou se rozhodli napodobovat) a nechápe,že s tím,co tam předvádějí toho nelze dosáhnout. Osvědčilo se mi v praxi,že je potřeba začít řvát že buď jedno po druhém,nebo se jim na to vys.. Bohužel to bude asi pouze moje výsada,neboť nejsem placen za jejich ozvučení (ale jsem rozhodnut tuto skutečnost změnit) a pořadatel si na mě nemůže vyskakovat,protože jediné PA,které tam je k dispozici je moje.:o)

Napsáno zbývá znaků