Fórum

Odpovídáte na příspěvek

MIKI
25.01.2005 13:27
#4576 detail odpovědět

Taky se podělím o zážitek.V sobotu v Liberci ples sezóny MOCCA laděny trochu do bigbeatu.Chinaski , Turbo, U2 pop rev. + nějakej orchestr.
První překvapení bylo hned při příchodu, žádný hory beden přes půl pódia, který řežou hlavy před pódiem, ale všude kolem je jen nesrozumitelná koule, tak jak bývá zvykem při rock koncertech ani ´pár plasťáků, který nedoplivnou ani do půlky sálu a na konci člověk nepozná kdo a co vlastně zpívá, ale po dlouhém hledání jsem našel nad pódiem 2x4 placky KF730 a na kraji pódia 2x2 SB1000.Z boku pódia několik raků nabušený QSC PL.... a XTA DP.... a po pódiu rozházený kopec LA212 a něco ¨jako SM64 nebo SM84 nebo .....
Mixáky MIDAS a Allen Heath obrněný hromadou DBX, BSS, Klarkteknik,TLA, T.C. atd. Nikde jsem nenašel ani kus Berhingera.
Výsledek? FANTAZIE!!!!! Turbo snad nemělo takový zvuk ani na CD (na chvilku jsem prominul, že hrají i bez R.Kybice) a U2 nebylo někdy k rozeznýní od originálu.Zvuk jako z desky a po celém sále i na schodech i na balkonech.A za celou tu dobu jsem neslyšel ani chvilku houkání nebo pískání od mikrofónů.Prostě jak mi řekl ten zvukař: "Na profesionální aparát jde dělat jen profesionální práce."
Ledacjaká fajnová kapela by mohla takový zvuk závidět na svých koncertech, kde se často vyskytuje ještě hromada starého Class-A, nebo nějaké domorobo!!!
Jen srdce mé manželky nebylo uspokojeno.Prej se na místo ní věnuju nějakej bednám.

Napsáno zbývá znaků