Fórum

Odpovídáte na příspěvek

01.03.2009 13:15
#45044 detail odpovědět

Ahoj Drobku,

sice nejsem žádnej audio expert a 90pct lidí tady z fóra by mě argumentama jistě rozneslo na kopytech, ale to co tady čtu, tak mě docela nutí alepsoň zareagovat.

Pokud vím, stavíš MOBILNÍ aparát. Uvědom si, že jestli jsi někde slyšel hrát 2x15, tak to neznamená že všechny 2x15 hrajou jako Bůh, i když to Tapco je za tu cenu ještě docela ucházející a rozhodně lepší než Omni a podobné věci. Jenže co rozměry? kdo se s tím bude tahat? Je Ti 13 let nebo kolik a už vidím jak s kamarády taháte po akcích takové krávy. Dneska je podle mě trend menších a hrajících aparátu. Když vidím, jak k nám na ples muzikanti přivezou prahistorický krychle s nápisem Behringer a chudácí ne už nejmladší chlapi to musej tahat a my je v klidu přehrajem s 2x EM121 a 2xEM15bass ještě s dostatečnou výkonovou rezervou, kdežto jim ta 4x větší a těžší technika různě vazbí a neladí, tak to budí úsměv na tváři.

Pokud nechceš stavět, tak si prostě PŘIPLATÍŠ. Kvalitní zvuk, značkové osazení, hotová a zabalená bedna 2x15 1 v dárkovém papíře za 9200 nejde moc dohromady:) Kdežto postavit se za to už něco dá - menší a účinnější než ty Tapca. Když koukám na měření tady nahoře, tak konkrétně o ozvučení našeho klubu nemám starosti, když vidím co umí i některé 12 1. Sice s pořizovací cenou repra jako celá EM121, ale časem jako upgrade, proč ne. Takže buď opravdu nešetři a kup si třeba Megatony ND151 a nebo si prostě postav EM151 kit když chceš zvučit i větší akce, ta 121 je spíš do menších prostorů, ale zase záleží na osazení!! EM151 můžeš časem přeosadit, podívej se na měření tady nahoře, ale jestli Ti to nic neříká, tak tu házím hrách na zeď, každopádně bys byl pořád jinde než s těma obr bednama Tapco.

Napsáno zbývá znaků