Kamile, ty se z nějakého důvodu domníváš, že všechny "digitální konce" mají nějaký společný zvuk anebo společnou spolehlivost a ty jde jako takové porovnávat se společným zvukem atd. těch "klasických" ? Proč by to tak mělo být u jedněch nebo u druhých anebo vůbec kdekoli ?
Jiříku, už jsem ti jednou odpověděl, nikdo nemůže jenom z těch trosek nějakého inzerátu vůbec poznat, o jaké bedně nebo bednách je řeč, takže to prostě NEJDE POSUZOVAT. A to něco o těch Megatonech vím a vím kdo je Sekera a co je to D.A.S. atd.
Ano, 6915 se takhle použít dá, ale nezkoušel bych až tak šetřit, protože se brzo ukáže, že to mělo být něco lepšího.
Ano, nikomu neodešlo GX5, ale bylo to GX3, nenašel jsem zatím v servisních zakázkách, že by to bylo nějak vyřešené, takže víc nevím. Také se ke mně nedostalo nic o tom, jak dopadlo zkoumání předmětných 15", takže o příčině a následku nemůžu spekulovat, pořadí mohlo být různé a pokud se poroučí jeden výkonový tranzistor, tak jen u něj obvykle nezůstane v žádném zesilovači.