Fórum

Odpovídáte na příspěvek

26.02.2009 18:22
#44903 detail odpovědět

Z těch Speakonů mám nejradši prapůvodní NL4FC, dobře se s ním manipuluje a má uvnitř i lepší kleštinu na sevření kabelu než NL4FX, vlastně dokonce jsou v pytlíku dodávány dvě, můžeš si tu vhodnější vybrat podle potřeby. NL2FC má po obvodu jako pojistku jen takový plastový udělátor, mohl by pod něčí botou křupnout, proto bych viděl použití jen na méně exponovaných místech, např. krátké propojky mezi bednama stojícíma vedle sebe nebo mezi hlavou a boxem kytarového aparátu apod.

Pepane, podle mě prudiči nezpůsobí újmu na zisku Prodance, ale jen otravují fórum, proto ten výškrab. Povinností Prodance není zásobovat slovenský trh prioritně a jednoznačně výhodněji, než ten český a moravský, už nenáme ČSSR a na hradě nesedí Husák. Vem to obráceně: Která slovenská firma má pobočku v Čechách, zásobuje náš trh výhodněji než slovenský a ma kvalitn diskusní fórum bez výmazů? Jmenuj! Stačí jedna! Google taky žádnou nejmenoval, pokud vím.
Já vůbec nesleduju, kdo kde prodává, v jakém objemu a za kolik, toliko odhadju, že na Slovensku bude jeden z největších obchodů se zvukovou technikou třeba Mediatech a určitě má dost široký sortiment na to, aby dodal každému vše potřebné na sestavení funkčínho PA. Proč tedy "googlit" na Prodancu? Dotyčný přece může být rád, že tu máme draho a dobře nám tak. Nikdo ho přece nenutí koupit si tady ani metr kabelu!

Napsáno zbývá znaků