Fórum

Odpovídáte na příspěvek

jirka M.
12.02.2009 20:47
#44277 detail odpovědět

Podělím se o zkušenost v objednáním zboží přes eshop:

Skladem na netu 1-2 ks horny FH317 od Fane, dotaz hubertovi, odpověď skladem 2 ks brno, 1ks praha, 1 ks u huberta.
OK, objednávka přes eshop 2ks.
večer na objednávce STORNOVANO, mejlem nepřišlo nic, tlf mi z prodance nezvonil. ještě ten večer píšu na prodej@prodance.cz co se děje a žádám vysvětlení - odpověď během dne ani dneska za celý den žádná...
druhý den ráno (dneska), kdy měl dorazít balík PPLkem volám prahu co se děje, týpek mi odpoví že neví co je a která bije, nejprve 2 min hledal objednávku že jí tam ani nemá, nakonec našel a že skladem jsou zase jen 2ks a ještě prý v bratislavě, že zboží přivezou z brna do SK) ať si tam zavolám co a jak, že v praze neví zda to už šlo ze SK poštou či tak nějak. OK položím tlf, volám bratislavu, o mé objednávce tam neví, skladem zboží NENÍ a o ničem neví ani že by mělo moje zboží dojít z brna do SK a pak zase z Sk ke mě (fakt nechapu proč tak složitě).
No po půl hodině volání a nervů jsem se na to vys..... a šel do práce...
odpoledne jedu OSOBNĚ do OV prodejny, prodavač v pohodě vyslechl mou situaci, kuknul na sklad a řekl, že prozměnu je jen 1KS v praze. Což už je 4 člověk, 4 varianta a stav skladu - hnus velebnosti.

Takže mi, který v sobotu má jít na kšeft, není Prodance schopna ani říct, co vlastně skladem je a co není. Škoda že jsem nevolal brno, asi bych se divil odpovědi prodavačů :-///

No, takže dneska v 16hod přes ESHOP objednaný jiný horny, skladem vidím 10ks, takže doufám, že to není imaginární číslo anebo překlep 1ks na 10ks, ostatně v eshopu vidím jen Nová objednávka, že by se vyřizovala či nějaký jiný status tam není, takže jsem fakt zvědav, zda mi zítra zvoní na dveře PPl či ne. No pokud ne, tak už fakt nevím co mám dělat, v sobotu zavřeno aosobně do Br či prahy se mi fakt nechce z OV...
Závěrem můžu doporučit pořádnýho webmastera a skutečné stavy zboží a nlp kde je kolik KS, přijedu do OV a tam jen EAW, RCF, za XXX tisíc :-((( na okrasu

Napsáno zbývá znaků