2 Michal V.: no, je to dost velká sbírka pleček, je vidět, že sitacija v polsce nie bardzo dobra. Není tam jedinej opravdu moderní drahej zesík, zato třeba ta "YAMAHA H3000" je tutově domorobo, na které si někdo napsal co chtěl, přitom se ani neobtěžoval dodržet typy tvořící logo:-D. A často je vidět, že chlapci v polsku nevědí, co je to stlačenej vzduch a štětec - koncáky vevnitř takhle zasviněný bych se bál provozovat.
2 Petr V.: To mně mrzí, že mám pověst takového přísného kritika - nemyslím si, že by na těch Tvejch monitorech toho bylo moc špatně:-)
Pokud se týče toho biamp provozu: ono to má zase výhodu, že pokud měříš, můžeš vesele experimentovat a znovu měřit, až dojdeš k něčemu, co vypadá dobře na CLIU i se ti líbí na ucho (ještě jednou děkuji JKL) a přitom nemusíš nic jinýho než ďobat do procesoru. A kompenzacema na pasivní vyhýbce přece jenom všechno nedorovnáš. Chtěl jsem něco, co přehraje i dobrou tovární bednu, a bi-amping byl jedna z cest výš. Klidně Ti na výměnu půjčím pár mých monitorů i s buzením:-)