Fórum

Odpovídáte na příspěvek

23.12.2008 16:53
#42425 detail odpovědět

Pro Huberta:
Zdravím Huberta a nedá mi to napsat na jeho hrdopyšná slova hrdopyšnou odpověď z pohledu toho, který mu zprostředkovává výdělek. Se zvukaři se setkávám dnes a denně a není až tak důležité, jestli používá aparát za 100 000 nebo za milion. Daleko důležitější je vzájemná spolupráce zvukaře a interpreta. S vámi by to byl asi opravdu oříšek se domluvit. Sršíte arogancí, sebestředností a samolibostí. Když to opomineme, můžeme říci, že jste jenom ješitný. Aby se vám z té vaší babylonské věže nezatočila hlava! Opravdu zírám, jak někoho může v dnešní době ,,iritovat" barva beden? To snad může zajímat jen opravdu malou skupinku lidí, nebudu uvádět kterou. To jste mě opravdu pobavil. Co se týče firmy Mikesound, chtělo by to, jak už jste říkal, trochu pokory, ale z vaší strany. Jednak skvělý zvuk a také výborná spolupráce z vlastní zkušenosti. Byl jste se aspoň jedinkrát podívat na svou konkurenci z východu? Asi byste se dost podivil, že to není podle vašich představ. Doufám, že vás na svých cestách nikdy nepotkám, protože by to nepotěšilo ani mě a ani vás. Koneckonců blíží se 2009 a tudíž vám přeji, abyste zůstal ležet na krovkách jako brouk s nožičkama, které se na hoře jen třepou, protože kdybyste se na ně postavil, bylo by to pro zvukařský svět opravdu smutné nadělení. Ještě že existují zvukaři, kteří mají veselejší povahu. jk

Napsáno zbývá znaků