Dobry vecer. Prosil by som reakcie od vas: Pred chvilou som volal s jednym slovenskym predajcom, co pracuje v jednom e-shope. Volal som mu s tym, ze aby mi poradil, kedy budu mat aky tovar na sklade atd... nejak sme presli s recou na reproboxy. Z celeho telefonu vyplyvala iba jedna myslienka, ktoru mi povedal. Ak chcem spolahlive a dobre reprobedne, mam zabudnut od JBL, cez Tapco, reproboxy, kde su pouzite reproduktory eminence...atd. Radil mi, ze aj ked predava vselico, ale ze nech nevyhodim peniaze a nech si kupim aktiv od RCF. Ked som mu polozil otazku preco, odpovedal: Ked ja sa pozeram na reproboxy, nejde mi uz ani o kvalitu prevedenia napr. skeletu, ale hlavne o kvalitu menica, ja ziadne plechove kose reproduktorov neuznavam, sam mam s tym viac ako 10rocnu skusenost. Povedal, ze si pred nedavnom kupil aktiv Mackie (2x15" + 1.4") a ze mu prestal hrat jeden stredovas, ked si to otvoril, tak zacala drhnut cievka, asi skrutenie plechoveho kosa... Takze hovoril, ze pracovat sa oplati iba s liatymi reproduktormi. Z tohto vyplyva, mam sa naozaj na to vykaslat a aj ked zvucim iba amatersky a nie casto, tak mam si kupit dve aktivky od RCF a hotovo? Povedal mi, ze budem mat "navzdy" pokoj. Co hovorite nato vy?? Aky mate nazor??