Fórum

Odpovídáte na příspěvek

miso
07.12.2008 14:16
#42139 detail odpovědět

Zdravim... teraz sa uz lahko hovori, co sme mali a nemali spravit. Volali sme na Slovensku obchodnu inspekciu, vysvetlili sme im situaciu a po ich rade sme poslali doporuceny list - pokus o zmier a ziadali sme ich nakolko uplynulo viac ako 30 dni o vratenie penazi... nasa ziadost bola zamietnuta, s kopcom vyhovoriek, ze sa to musi posielat do prahy a potom zas odtial inde.. a ze maju DOLEZITEJSIE veci:( potom nam povedali ze najviac, co pre nas mozu spravit je polovicna zlava... tak nam povedali cenu a a ked som ho prisiel prevziat este zistili, ze zabudli zaratat aj DPH a tak cena bola opat vyssia... nakoniec nemali poruke ani papier z reklamacie.. ale ja som ho mal so sebou tak sa ma spytali, ci to mozu pouzit... proste BORDEL!!! Ked som odchadzal z predajne tak mi kazali odkazat bratovi, ze nech tam nestrka co nema... Som smutny z takehoto pristupu k zakaznikom! Mozno tolko. Sklamanie, nechut sa s nikym natahovat a volat nanho obchodnu inspekciu. Po tejto skusenosti viem, ze nabuduce budeme jednat podla svojich prav.

Napsáno zbývá znaků