Fórum

Odpovídáte na příspěvek

26.11.2008 19:38
#41865 detail odpovědět

Pánové Martine a nahači, mně je vcelku u prdele, co si o mně zrovna vy dva soploši myslíte. Že jste soploši je vcelku pohodlně vidět zase na vašem stylu vyjadřování, pravopisu a gramatice - no a co se týče mého stylu vyjadřování : takhle blbě vždycky kejhají pitomí pokrytci, kteří z nedostatku jiných argumentů začnou blekotat něco o slušnosti. A docela rád bych vás dva blbečky chtěl slyšet, jak mluvíte mezi kámošema. Nebo se snad mezi sebou také bavíte jako neposkvrněné panny ?
Nicméně mám pořád tendence i soplošům zkusit poradit, pokud si poradit nechají a stojí o to. Martin evidentně o radu někoho značně zkušenějšího nestál, jinak by se totiž nestalo, že by koupil takovou sračku, která mu navíc ještě udělala škodu, převyšující hodnotu toho zesáku.
Jenom totálního hňupa totiž napadne k osmi poměrně drahým reproduktorům pořídit ultralevný zesilovač, o kterém téměř nikdo nic neví a na který při nejlepším není spolehnutí.
Chápu, že pro týpky typu Martina je poměrně těžké si přiznat, že jsem kokot.
Nicméně už se stalo a nás by teď zajímalo, co hodlá dělat dál. Začne to předpokládám opravou těch PDček a opět je budete krmit vyměněným, ale stejným zesilovačem? Jestli ano, tak jste opravdu banda idiotů na N-tou.

Napsáno zbývá znaků