Fórum

Odpovídáte na příspěvek

15.11.2008 16:45
#41609 detail odpovědět

ale ke knoflíkům přístup normálně je. Jen je prostě potřeba, aby laickýmu člověku to hrálo aspoň trochu bezprčně a dost nahlas. Pyramidu budí zvuková karta z PC, které lze v ovladačích taky nastavit požadovaný útlum. Samozřejmě že instruktáž "když chrchlá reprák, tak to není dobře" proběhla, ale on někdy taky chrchlat vůbec nemusí, a v domácích podmínkách jsou nechtěné průsery daleko snažší, a tak když někdo zavadí o kolečko gainu, aby se reprák neproletěl po pokoji. V ovladačích zvukovky (není snadné se tam dostat na mixér) většinou nechtěně brnknout o gain pro běžného uživatele nepřipadá v úvahu. Netvrdím že mám letité zkušenosti se zesíky, ale rozumím tomu co dělám, jen je potřeba osahat "co jak a jak moc reaguje" atd...

K pyramidu: tu strmost dělení slyším napoprvé. Ladím na 90Hz a jasně vím, že ještě 120-150 tam trochu dost je....
Já si nic nemyslím. Vidím že přístroj pracuje, a dá se nastavit schůdně pro normální uživatele tak aby to pracovalo jak uživatel chce. Porovnávání jsi sem zanesl pouze ty. Qsc jsem koupil kvůli tomu, aby se minimazovaly i takové průsery, za které uživatel ani nemůže.

Napsáno zbývá znaků