Fórum

Odpovídáte na příspěvek

25.12.2004 05:52
#4109 detail odpovědět

Zdravím všechny. Vidím, že na to jak tu bylo pusto před vánocemi se tu diskuse celkem rozproudila. Takže k mojemu dotazu, Huberte, nechci a nechtěl jem se hádat, to jistě ne. Naopak, ptal jsem se na zkušenosti nebo radu a tu jsem dostal, takže jsem si o tom už úsudek udělal. Přestože nikdo neřekl že zná x lidí, kterým to odstřelilo bedny, nebo přestalo hrát uprostřed akce. Vždycky jsem dal raději na radu a zatím se to vyplatilo. Nehájím "levné konce" - kdybych o kvalitě byl přesvědčený, nepíšu sem, ale rovnou koupím a pak se chlubím jak to maká. Ono s cenami je to různé a pravdu mají částečně asi všichni. Každý hledá kde by ušetřil a zároveň nekoupil šmejd, to je jasné. A že každý nemá hned na tu nejlepší třídu, to je taky jasné. Bohužel v tomto případě (2xTA600 nebo RMX800) to ale znamená dát o 12 litříků víc. Takže když už jste zmínil jako alternativu Huberte toho Behringera, možná to bude lepší (cenově) varianta. I když to poznámkou „podezdřele levný“ to jaksi taky taky nezní moc dobře. P.S. Hezké vánoce !

Napsáno zbývá znaků