Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Ewans
29.10.2008 11:07
#41080 detail odpovědět

Martine,mě do toho netahej,poměry PD jsou mi dobře známy a situace servisu také,ta je minimálně logická. A co se týče té "riderovosti",tak se přiznám,že jsem na ty Frantíky poukázal tak trochu schválně,protože je veřejně známo,jak je Hubert nemá rád (neříkám,že ze svého pohledu a pozice k tomu nemá důvod),ale veřejně "odsuzovat" firmy,které patří mezi těch, jak jsi nazval 10 TOP, mi přijde přinejmenším podivné. Nechtěl jsem se k tomu už vyjadřovat,ale jestli Hubertovi vadí přístup Francouzů ke zpracovaní,tak ještě zapoměl dodat,že mu vadí "přístup" i jejich zástupců u nás a to už poněkud zavání zaujatostí. Soudě podle jeho slov,doposud se nenašla firma,která by (kromě PD) prodávala něco "dobrého" nebo za "rozumnou cenu". Já PD držím palce a jsem také jejím zákazníkem,ale mě zase "sere" ta nabubřelost typu "půlka trhu mi stačí..atd.. Nijak nehodlám tímto snižovat jeho vědomosti a zkušenosti a je dobře,že tady hájí jako dobrý obchodník svůj sortiment a hlavně o něm dost ví,ale občas je úsměvné,když se tady ukáže,že v okolním světě fungují a jsou žádáni i jiní výrobci. :D

Napsáno zbývá znaků