to Francois: A hele, další takový \\\"Zatím s ním nebyl nejmenší problém...\\\" To mi můj známý taky říkal, když mi přinesl na opravu svůj sqělý zesilovač QSA1200, že jeden kanál už tak nějak nejde... Ale proč teda byly v obou kanálech totálně shořené \\\"na uhel\\\" odpory v Boucherotech? Proč je ten Boucherot v tom QSA tak blbě poddimenzovaně uzemněný, že je zaděláno na kmitání celého konce? Jaktože byly už z výroby totálně ošizené kapacity ve zdroji? Proč je v sérii s výstupem tavná pojistka, co má jako zachránit? Co ty výstupní Speakony, jakási falešná napodobenina Neutriku? Proč je klidové předpětí konce tak malé, že je pro jistotu hluboko natvrdo v B třídě? Atd., atd. ... Toál rekonstrukce, očista, komplet propájení desek, úpravy v zapojení... stálo ho to 5.500Kč a to měl opravu u mě po známosti. Výrobce by se s opravou tak nehrál a kolik by za opravu s úpravama účtoval kovaný servisák, to se radši neptám...
Ještě máš chuť kupovat výrobky z kategorie \\\"Je to levnější a dosud nebyl problém?\\\" Neber to prosím moc osobně, chci jen, aby ses včas zalekl a příště radši šetřil a počkal s nákupem, než abys měl uprostřed akce jen uhlí do grilu...