Ono to se značkou RCF asi nebude tak slavný.Dostal jsem od Prodance zásilku 4ks.reproduktorů RCF L10/750YK a při kontrole,jestli nedrhne cívka o magnet jsem zjistil,že každý reproduktor má zcela jiné parametry(odpor,který klade membrána při tlaku a zdvihu).Jeden reprák chodil nahoru i dolů stejně vysoko jiný nešel zatlačit vůbec a další zase nešel ven.Při změření výšky kopulky od vrchního kraje reproduktoru jsem zjistil,že odchylka dělá mezi jednotlivými kusy až 6mm,2mm.4mm.To znamená že kmitačka nebude uložená všude stejně a každý reprák se bude chovat jinak.Je to hnus pane Kubrt.Budu to muset reklamovat.PS.Jelikož potřebuji kopulku nalepenou obráceně,tak jsem nechal první reproduktor,který jsem si objednal asi o měsíc dříve,přelepit u pana Husáka na července.Po odříznutí původní kopulky jsem se nestačil divit.Lepidlo bylo naplácáno všude možně po kmitačce doslova po chuchvalcích.Mohu to poslat i s tím předělaným reprákem,aby jte mě vybraly kusy,které se budou chovat stejně? Problém je v tom,že kopulka tohoto reproduktoru je od tlakové komory vzdálena 11mm a tato komora kopíruje svým tvarem povrch membrány,takže tato rozdíly jsou pro mě nepřijatelné.