Fórum

Odpovídáte na příspěvek

09.10.2008 10:46
#40551 detail odpovědět

Nebudu teoretizovat, když nevíme, jestli by spojení (bylo to podle popisu galvanicky oddělené) něco změnilo, aby se to dalo vyzkoušet a tak najít pro konkrétní situaci lepší variantu, bývá na DIboxech ten přepínač. Kdyby to vždycky bylo lepší jenom v jedné jeho poloze, tak by si ho asi všichni výrobci ušetřili. Tyhle velké kostky jsem kdysi taky měl v ruce a pokud se dobře pamatuju, tak sice snesly hodně, ale měly nějaký problém na horním konci pásma, ovšem to asi nebyl tento případ, právě pro podobná nenadálá překvapení je dobré nespoléhat na jediný model DIboxu, ale mít jich s sebou víc, z různých (nemyslím nutně kvalitativních .-) kategorií, naprosto univerzální asi není skutečně žádný a kdyby měl být, tak by musel mít více různých traf, dost šílená představa už z hlediska ceny. Trafa od pana Berana jsem nějaká jako vzorky koupil, protože hledám adekvátní náhradu za tenčící se zdroje vajíček, ale žádné se do téhle kategorie netrefilo, takže jsme domluvení, že zkusí něco navrhnout a vyrobit v prototypu, ovšem ještě z toho nepršelo. Ona to není žádná sranda, něco udělat lacino a dobře a já musím každou cenu porovnávat se spoustou jiných cen podobného zboží, samozřejmě nákupních a tak to z mé perspektivy vypadá často úplně jinak, než z pozice koncového uživatele.

Napsáno zbývá znaků