Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Adam
07.10.2008 19:06
#40472 detail odpovědět

Dobry den, prosim chcel by som sa este spytat na vseobecne hodnotenie powermixu Soundcraft GIGRAC 1000st. To som ja, ktory som sa tu pred nedavnom pytal na mix Tapco 260FX, ale po odzkusani v obchode je tych vstupov na mikrofon velmi malo a u tych stereo vstupov to nie je ono. Tak som hladal dalej a "zapacil sa mi Soundcraft GIGRAC 1000st viem, ze je to take hladanie podla papierov a obrazkov, ale naozaj s tym nemam skusenost, preto sa vypytujem. Co to je zac? Sa,ozrejme, ma to par much, tu citlivost by som bol radsej, keby bola vybavena samostatnym potenciometrom, ale moc mi to neprekaza. Podstatne je, ze ma to vsetko v sebe a na prvy pohlad mi to vyhovuje. Zaujimalo by ma, ako je hlavne natom ten zosilnovac, ci je ten udavany vykon na papieri skutocny a taktiez, ci ma dobry zdroj a napajanie, ci to niesu ako tie lacne atrapy, ktore nechcem. Ake skusenosti s nim mate vy? Ja viem, nie je nad klasiku - mix zosilnovac, ale financie mi to ani zdaleka nedovolia, pokial chcem aspon spolahlivu techniku. Taktiez nemam na takto vybaveneho Mackieho alebo A&H, ktore su o dost drahsie. Bude to pouzivane na male koncerty, vacsinou nasej cimbalovky, popripade nenarocnej country skupiny, ktora nema velky narok na auxy a pod, jednoducho na male akcie, kde do autaku zoberiem tento mixik a dve EM 151 :-). Dakujem vopred za odpovede.

Napsáno zbývá znaků