Fórum

Odpovídáte na příspěvek

26.09.2008 19:21
#40222 detail odpovědět

No bol som dnes pozriet na muzike (cesta tam trvala z bratislavy 3 hodky a potom spat nakolko sa vsetky ceske dialnice opravuju 5.. grrrrr) a musim povedat ze vonku tie EAW hrali velmi pekne. Na to ze to bol v podstate taky maly az stredne velky aparat na mensie mestske akcie je to paradicka. L.Acustics ktory bol naproti bol taky ako som zvyknuty. Je to aparat na velmi velke akcie. To ze to tam chalani doniesli celi a aj ho zapojili .....hmmm..... beriem to len ako reklamny tah ktorym chceli ukazat co sa da pri troska usilovnej praci dosiahnut. Vystavu musim hodnotit v niektorych stankoch ako vydarenu ale tiez ako povedal Hubert tak dost firiem u mna stratilo. Nakolko ja som "DISKOTEKAR" (jednu vlastnim z polovice) a som troska aj "ZVUKAR" tak som na Musiku prisiel nacerpat nove napady a technologicke riesenia. Z celkoveho hladiska ale musim povedat ze to trmacanie do Prahy a spat (som az z Nitry) stalo za to.. Aj ked uvidi sa ako to teraz zvladnem spankovo nakolko dnes aj zajtra pracujem.

Napsáno zbývá znaků