Fórum

Odpovídáte na příspěvek

17.09.2008 23:35
#39991 detail odpovědět

Tak jste si konečně udělal reklamu na Midas i tady. No nic, já kvůli tomu nezačnu tohle forum nazývat firemním forem uživatelské podpory, abych vás zde mohl vítat jako našeho zákazníka a vyhazovat jako konkurenta. Můj příspěvek byl naprosto relevantní, protože vy jste tam lživě informoval svoje zákazníky anebo spíš potenciální zákazníky, že ceny pultů se svislými kanálovými deskami jsou mnohem vyšší než ve skutečnosti jsou. Jestli jste to myslel tak, že to platí jenom pro váš sortiment a Allen&Heath jste do toho nezahrnoval, tak to stačilo napsat hned anebo aspoň po mém upozornění. Vy jste to ale nenapsal nikdy a mne jste rychle vypakoval. Kafe sice piju furt, ale nemyslím, že by mi chutnalo a není to proto, že bych se paranoidně bál otrávení. Opakuji znova, že nebýt toho odkazu na "nezaujatou debatu", tak jsem se už asi nikdy k celé věci nevracel, ale to mne opravdu nadzvedlo. Tak vy vždycky radíte jenom pro dobro tazatele a dobrem je Midas anebo Behringer, ovšem A&H nikdy. Asi si opravdu udělám tu analýzu, třeba vám křivdím a doporučujete tam v přiměřeném poměru i celý náš sortiment, jak by se od nezávislého ODBORNÍKA dalo čekat.

Napsáno zbývá znaků